No juuh, ei olis uskonu, että yks pieni f***ing törmäys vois aiheuttaa näin hankalan vaivan.

1. Auto ei tullu eka kerralla kuntoon. On sitten ties minkälaista pientä ongelmaa, kuten parin ruuvin puuttuminen. Sain "pienen" hepulin korjaamoäijälle, saas kattoa, missä kunnossa se uusintakierrokselta tulee.

2. Niska meni huonompaan jamaan viime viikonloppuna. Saikkua tuli pari viikkoa lisää. Vielä. Yhteensä siis 5 viikkoa lomalla. Tämä ja fysioterapialähete tuli magneettikuvien tuomion jälkeen.

Magneettikuvien otto oli aika mielenkiintoista. Mut tungettiin pää edellä tuubiin, juur sellaseen kuin elokuvissa näytetään kun kuvataan päätä. Siinä ei ollu mukava maata, särki niskaa ja kättä jo valmiiksi ja epämukavasti painoi alusta niskaa, se kun ei taaksepäin pahemmin väänny. Tuubissa oli pakko laittaa silmät kiinni, muutoin olis alkanu ahistaa. Mutta kyllä insinööri rauhoittumiskeinot keksii: aloin laskea 1000:sta alaspäin, mikä muuten on yllättävän vaikeata :) Siihen keskittyessä "unohti" hetkeksi missä oli.

3. Vakuutuksen korvaaminen nää fysterapian ja magneettikuvaksen ei ole mikään varma juttu. Siitä tullee päätöksiä ens viikolla. Mahdollista lienee hakea korvausta kivusta jä särystä, 200-1000 egee. Ja auton käyttämättömyysajalta seisonta-ajan korvausta. Siihen korvaussumman perustana on 5vuotta ja nuoremmilla autoilla uuden vastaavan auton hinta, vanhemmilla käypä arvo. Ja tiettykin mun auto oli tapahtumahetkellä 5v ja 8pv. Tasan.

4. Fysioterapeuttini sai siis minusta taas vakikävijän riittäväksi aikaa. 17 kertaa terapiaa, seuraavat 3vk 2krt/viikossa, sen jälkeen varmaan n. kerran viikossa / 2 viikossa, eli jonnekin tammikuun lopulle asti. Ja mun harrastukset hää jo tunteekin, joten kielsi samantein ens talven lautailun, laskettelu sitten keskustellaan myöhemmin uudelleen. Tanssinkin ryökäle meinas kieltää... murrr....

Että tällasta. Päätinkin sitten eilen illasta, että seuraavat 3vk on aika tehotreeniä niin kunnonkohotukseen, viimeisten kilojen pudotus tavotteeseen (bmiksi 21,5).  Ajattelin investoida varmaankin 10kerran korttiin. Ja kattoo, josko Atleticolta saisin ilmatteeks taas viikon harjottelun, kävisin siel polkemassa, salilla ja kerran-pari strechsissä.

Nyt siis todellakin semmonen fiilis, että tehotreenillä (tietty rajoitukset huomioon ottaen) ne ns ylimääräset kilot pois (hiihtokuurin pelossa) sekä 3-kympin kriisissä tavoitteena jenkkakahvojen sulatus pysyvästi pois. Taidanpa tästä tehdä oman sivuston. Heh, tosi hyvä tietsikkakielto :)