Kuluu 3pv ennenkuin seuraavaa yhteydenottoa. Poika soittaa, tekstiviestien luvattuna aikana, ja he juttelevat niitä näitä. Seuraavan päivän treffit ovat edelleen voimassa, ja he sopivat näkevänsä teatterin edessä.

Tyttöä ei edes jännitä, sillä nämähän oli vaan treffit mukavan miehen kanssa, ei kai sen kummempia. Vähän ehkä kuitenkin hermostutti, sillä tyttö oli ollut aikaisemmin varsinaisilla ekatreffeillä vain kerran, sekin teini-iässä.

Teatterikappale oli ihan kiva, sen jälkeen tyttö ja poika siirtyvät viereiseen pubiin parille oluelle. Poika tarjoaa (hui!! näinkös toimitaan??!) ja kertoo huvittavia tarinoita kaverikööristään. Tyttö saa kuulla muutaman tutun toilailuista ja nauraa.

Kohta on kuitenkin aika lähteä nukkumaan, poika herrasmiehenä saattaa tytön kotiovelle.

Rapuilla on vaivautunut olo, poika seisoo metrin päässä tytöstä, ei tee aloitetta edes hyvänyönhaliin.

Tyttö on kuitenkin nauttinut illasta, ja häntä tekee hirmuisesti mieli suudella poikaa. Kysyy pojalta, saako hyvänyönsuukon. Ja saa sen. Perhoset liitelevät vastassa, jalkoja alkaa heikottaa. Hei! Tästä tyttö ei meinaa saada tarpeekseen. Mmm, ehdottoman hyvä suutelija!

Tyttö pyytää pojan sisälle, he jatkavat jutustelua ja suukottelua. Loppujen lopuksi poika jää yöksi, mutta he eivät rakastele vielä. Tämä onkin kesän ainut kerta, jolloin he näkevät kaksin, eivätkä rakastele.