Kun tuota häsää on ollut vähän joka puolella muualla, en ole varsinaisesti ehtiny käymään lavalla. Tanssimassa on tullu käytyä muutamassa extra-paikassa, joissa kuitenkin pääasia ollut ystävien ja tuttujen kanssa juttelu.

Sunnuntaina kuitenkin kotimatkalla ehdin - ja jaksoin - vähän aikaa laittaa jalalla koreasti. Ei ollut montaa tuttua paikalla, mutta tanssimaan pääsi ihan kivasti, pari hyvää tuttua piti piristämisestä huolen. Tosin olin aika muissa maailmoissa, eikä minua ilahduttanut lainkaan yhden vakitanssittajani lähinnä rivistöstä poispysyminen joko kahvilan puolella tai tanssiessaan tuplia yhden ja saman tytön kanssa. Snif. Sinnekö sekin sitten menetetään?!

Väsyneenä tanssiminen on kahtalaista hommaa. Toisaalta ei jaksa keskittyä, ajatukset ovat jossain muualla, ei anna parille hänen ansaitsemaansa huomiota. Toisaalta sitä tavallaan seuraa paremmin, kun ei ole ideoita omiin venkuroihin. Oikeastaan voisi kai sanoa että jos viejän kanssa tarvitaan tarkkuutta seuraamiseen, ei väsyneenä siitä tule paljoa mitään. Jos taas viejä on aivan loistava, mutta myös yllättävä, on parempi kun ei yritä pysyä mukana, menee vaan. Yksi tällainen jälkimmäinen tapaus tuli kokeiltuakin, eli yleensä seuraaminen on aika hankalaa, hänellä kun noita ideoita tulkintaan riittää lajissa kun lajissa, mutta nyt tanssi oli todella nautittavaa - en kyl tiedä, oliko niitä koukkuja tällä kertaa yhtä paljon kuin ennen...

Saldona 3 tunnissa 9/6. Toivottavasti huomenna olen paremmin sielun ja ruumiin voimissa!