Tosiaan viimeksi tansseissa 3vk sitten. Kylläpäs talvi tuntuu olevan hyvinkin tanssivapaata aikaa. Aina tulee jotain eteen, miksei pääse tanssimaan.

No mutta 3 kertaa helmikuussa ehdin käydä, 2 kertaa lavalla ja kerran ravintelissa. Jälkimmäinen oli loppujen lopuks ihan positiivinen kokemus, yks tuttu tanssittaja paikalla ja pari oikein loistavaa uutta tuttavuutta, nam. Ei liikaa tupakansavua eikä tungosta.

Lavalla taas ehkä sellasta puolihiljasta, ehkä ollut myös omasta fiiliksestä kiinni, mutta talvella en ole muutamaan vuoteen kokenut sellasta "ei jalat enää kanna" fiilistä. Eikä varmasti johdu ainakaan kunnon parantumisesta, vaan tanssimisen vähenemisestä. Reeneissä tuli jo sellanen olo, etten enää oikeasti osaa, vaan olin kuin räsynukke.

Joka tapauksessa, eka lavakäynti oli 12/9, tosin nopeemmilla tarkotuksella olen jättäytynyt piiloon, ettei "joudu" tanssimaan. Siltikin harvinainen tanssitilanne, pääsin sekä aloittamaan että lopettamaan tanssit Lindyllä!! Toinen lavakäynti 12/5, eli hiljasempi oman haun kannalta, nimittäin naisia oli niiiiiin paljon enemmän, ettei hitaalla hämäläisellä ollut mitään jakoa bongata ketään!

Niin, olinhan kyllä viime lauantaina tanssiravintelissa ja varmaan 5 kertaa lattialla, mutta vain yksi osasi vaihtoaskeleen. Että ei voi puhua tanssimisesta. Elämäni toisen kerran olin siis tanssiravintolassa iltaa viettämässä, yleensä humalapäissäni ei ko genre sovi mulle. Mieluummin selvinpäin lavalla kuin alkoholi + tanssiravinteli.