Torstaina n. tunnin aikataulusta myöhässä sain pakattua kamat ja singahdin tansseihin. Viime vuonna en vastaaviin tansseihin päässyt, koska silloin suuntasin saaristoon mökkeilemään. Ai niin, siellä ei varsinaisesti tarvinnut palella, sillä ystävästä tuli sitten myös lämmittäjä. Se suhde ei tällä toisellakaan yrittämällä kestänyt kauaa, oli kuitenkin noita viime kesän kohokohtia. Ekalla kerralla pysyttiin mitäs jos -tasolla, viime kesänä sitten jo juupas-eipäs-katsotaan-eipäs -tilanne kesti jo useamman viikon.

Mutta tanssiasiaan. Väkeä oli hirmuisesti, hyviä tuttuja, juttelututtuja, kasvotuttuja sekä tuntemattomia. Pari tuntematontakin uskalsi hakea, johtuen kaiketi massasta poikkeavasta paidastani (t-paidassa pitää olla sanomaa!). Mutta rivistä hakeminen ja haetuksi tuleminen alkoi olla jo aika mahdotonta, kun ei (paidastani huolimatta) yksinkertaisesti löytänyt. Niinpä hakualueina, mistä minut haettiin
4kpl ulkoa
2kpl juomapisteeltä
3kpl penkiltä istumasta
4kpl riviä kohti palautuessani
2kpl naistenhaulla

Itsekin harrastin kyllä tavoistani poiketen hakuja miestenhaulla, niin näytti muutkin naiset tekevän ihan antaumuksella. Ja miehet hakevan naistenhaulla. Ei se kai ny niin tuttujen kanssa ole väliä - ja juhannuksen alla!