Alan myöntämään, että minulla on. Pakko on muka sosiaalisissa tilanteissa aina juoda. Ja riittävästi. Kepeää humalatilaa ei tullut taaskaan saavutettua, mutta ihan kohtuullinen krapulamorkkis seuraavaksi päiväksi. Ja sydänkohtauksen pelossa piti jättää reenitkin väliin.

Kyseessä siis syyskauden avajaiskekkerit, jossa paikalla hyvin paljon vanhoja tuttuja, joiden kanssa ei vaan aktiivisesti ole tullut oltua yhteydessä itse moneen vuoteen. Näkee sillon tällöin jonkun yhteisten ystävien koollekutsumina.

Luonnollisesti myös muutamia vanhoja säätöjä paikanpäällä. Joku puolisonsa kanssa, osa edelleen sinkkuna. Kanssakäyminen joko korrektia päännyökkäystervehtimistä tai sitten iloista juttelua. Yhden kanssa juteltiin oikeastaan enempikin ja lopulta päädyin saattamaan hänet kotiinsa, ja löydettiin jälleen lisää keskustelunaiheita ja samankaltaisuutta. Eli aikasemmista sotkuista ei hard feelings, ja nyt viestit vaihdettiin heti seuraavana päivänä, että miten kiva oli nähdä.

Viestejä lukuunottamatta seuraava päivä oli yhtä h**iä. Ensi viikonlopun onnistunen taas pitämän (ehkä) holittomana, mutta seuraavana on tiedossa pieni syysloma, jolloin lempidrinksua tullee naatiskeltua.