Meillä on opiskeluporukassa tapana noin kerran vuodessa kesälomien kunniaksi kerääntyä opiskelupaikkakunnalle viettämään rauhallista kesäiltaa kaupungin yössä. Näin tehtiin nytkin, ja tällä kertaa äidyttiin aika kunnon biletykseen, suurin osa jaksoi tappiin asti, vaikka normaalisti häipyvät nukkumaan puolen yön kieppeillä.

Mitkään suljetut bileet nämä ei ole, vaan aina tarkotus on kerätä vanhoja tuttuja kasaan tuoden uusia tuttavuuksia, hyviä tyyppejä mukaan geimeihin. Ja kun piirissä on niin varattuja, naimisissaolevia kuin sinkkujakin, aina sattuu ja tapahtuu suhderintamillakin. Viime vuoden tuloksena oli yksi uusi lemmenpari, joka tänä vuonna oli poissa maasta h-hetkellä. Tänä vuonna ei kaiketi lemmenpareja syntynyt, mutta vilskettä niin sinkkujen kuin varattujenkin puolella. Kumma, miten hyväkäytöksinen, fiksu, tyylikäs mies pystyy kunnon kännitilassa sitten käyttäytyä todella lipevän sikamaisesti? Niin me miehen ystävät yritimme tuottaa hälle muuta ajateltavaa kuin yhden kaverin naimisissa oleva ystävä. Ja kaveri suojella parhaansa mukaan ystäväänsä saattaen kotiin.

Sitten sinkkusäätöjä. Voisi kuvitella, että sinkkujen säädöt olis ihan hyväksyttäviä. Mutta kun kuviossa on kuitenkin kummallakin suhdeviritelmät tahoillaan, sekä vähän kolmiodraamaakin näiden kahden sinkun yhteisen ystävän taholta. Tai no, kaikkea ei kaikille tietenkään kerrota eikä julkisteta, mitä tapahtui tai jäi tapahtumatta, mutta ikävä näin kun tuntee kaikki kolmiodraaman immeiset hyvin ja tietää mitä kukin asiasta ajattelee...

Naisen (miehistä en osaa tätä sanoa) mieli on kumma. Kun mies osoittaa pitkään ihailuaan ko naiselle, joka toistuvasti on antanu pakit ja osoittanut, ettei siitä tule mitään, silti nainen jää koukkuun ko ihailuun. Kun toinen nainen sitten osoittaa kiinnostusta ko miestä kohtaan, tämä alkuperäinen siitä möksähtää, ja haluaisi pitää tämän ihailijan ikuisesti, vaikka varmastikaan ei ko suhdetta koskaan tule. Tai siis koskaan ei saa sanoa ei koskaan. Mutta onko se sille miehellekään oikein, että pitää ko miestä lieassa, tavallaan odottamassa sitä hetkeä, jolloin nainen toteaa, ettei kymmenen vuoden metsästyksen jälkeen ole löytänyt the isää lapsilleen, joten se odottavakin mies kelpaa?

Mutta miehetkin on sitten kummallisia kiinnostuksensa osoittavaa naista kohtaan. Vaikka selvästi flirtti on alunperin ollut täysin molemminpuoleista, ja yksissä tuumin ollaan menty läheisempään kontaktiin, mies toteaa jälkeenpäin, että innostuksesi tarttui. Hänellä kuitenkin on mielessä joku toinen, mutta se ei kuitenkaan puuhailuja estänyt. Ja voidaan nähdä toiste, mutta älä kuvittele enempiä.

No joo, en itekään ota enää mitään selvää tästä omasta ajatuksenjuoksuyrityksestä.

Joka tapauksessa myös fiksut ystäväpiirin miespuoleiset edustajat tuntuvat luokittelevan naiset kahteen sorttiin: helpot ja tavoiteltavat. Tavoiteltavaa pitää metsästää. Helppoja vain huvitusmielessä.

Ja kun ite mieluusti näytä kiinnostukseni ja toisaalta ei-kiinnostukseni pystyy aistimaan todella hyvin. Lopputulos on se, että kiinnostavat miehet käyttävät kerran kaksi, ei-kiinnostavat soittelevat päivittäin. Taannoin eräskin mies juoksi perässä niin pitkään kun häntä tyrkkäsin kauemmaksi, velvollisuuksien vuoksi. Kun sitten olinkin saatavilla, hän lopetti homman siihen. Just.

Himot ne on hiirelläkin ja diakonissalla tunteet. Tarvitsen seksisuhteen, jolla saisin purettua ylimääräset himot, ja suhdeviritelmät sitten tunnepohjalta liikkeelle. Vapaaehtoiset ilmottautukoot.

Hiljasta on.