On ollu aika kiirettä, en ole ehtiny kirjottelemaan. Tai kun olen, on tullut jotain väliin, olen unohtanu kierrättä tekstin notepadin kautta ja tietty teksti sitten häipynyt bittitaivaaseen.

Pariin viikkoon on mahtunut paljon puhetta, vähän tekemistä, paljon biletystä, vähän liikuntaa, paljon aikaa kunnon krapulassa, uusia ihmisiä ja vanhoja tuttuja. Laidasta laitaan.

Tietenkin hän, joista haluaisi kuulla, ei ole laittanut mitään - toisaalta en ole itsekään ehtinyt viestitellä ja ehdotella tapaamista.

Sen sijaan muutamana harvana lähimmän kaveripiirin ulkopuolella käväisy tuottanut taas herrasmiesten yritelmiä, mutten vielä ainakaan ole lämmennyt. Tähän mennessä olen pyrkinyt lähtemään treffeille aina kun on pyydetty (pitäähän se rohkea teko palkita!) mutta nyt näyttää olevan oikeasti niin kiireistä, ettei viitsi lähteä, ellei OIKEASTI halua nähdä toista.

Siivouspuoli-into heräsi tuossa viime yönä, olikohan jotain tekemistä yllättävällä kaverin yövierailupyynnöllä. Tänään pitäisi vielä ehtiä imuroimaankin ennen hänen tuloaan. Jännä, miten kämppä on ollu ihan hävityksen kauhistus monta viikkoa (kun en ole "ehtinyt" siivoamaan krapulaltani), ja suit sait sukkelaan sitä saa aika paljon aikaiseksi.

Ei nyt tiettykään mitään kunnon syyssiivousta, mutta matkakamojen järjestelyä, vaatekaapin järjestelyä, keittiön tehokkaampi siivous, lehtien lajittelua.

Viime viikolla alkoi reenit, mutta ehdin vain yksiin, jonka jatko jäi tänään välistä, ja näyttää vähän pahalta, ettei tässä ehdi muutamina tulevinakaan iltoina. Ehkä tervehenkinen viikonloppuyritelmä ja sunnuntaireenit??! Will see, will see.