Lauantain tansseissa yks tanssituttu kyseli, lähtisinkö pariksi lavatanssikurssille työpaikkakunnan paikalliseen tanssiseuraan. Ehdin tuumata asiaa n. 2sekuntia, ja totesin, että miksei.

Eilen sitten uusi reenipari laitteli viestiä ja sovittiin tärskyt, notta hän voi ohjata mut oikeaan paikkaan. Työpaikkakunnan tietouteni kun rajoittuu työpaikan toimipisteisiin ja kauppakeskukseen.

Ensin oli ohjelmassa kuviohumppa. Itselle ei siinä oikein mitään uutta tullu, mutta kivaahan se on tanssia. Sitten jatkettiin jivellä. Olenhan sitä tanssinu jiveä vievän miehen kanssa, mutta kurssilla en koskaan o tanssia opetellu. Parinikaan ei ole aikasemmin kurssitellu jivee, joten aika vinkeetähän tuo oli. BW:ksi meinas 2 kuvion jälkeen kääntyä, varsinkin jos musiikki oli vähänkään bw:tä. Välillä tuntu tanssiseuran tädit ja sedät kääntyvän katsomaan kun meiltä irtos vähän liikaakin bw-tulkintaa.

Toinen varsinainen opetus oli cha-chata, mikä oli mulle yllätys ja mieluinen sellanen. Mä kun olen käyny yhden cha-cha alkeistunnin ja muutaman kerran lavalla tanssinu, mut siihen se on jäänynnä. Yks kuvio oli multa täysin hukassa, siis mitä oli aikasemmilla tunneilla opetettu. Ja opettaja ihan kivasti antoi vinkkejä ja ehti ohjaamaan aika yksityiskohtaisesti ja hyviä neuvoja. Alko tuntuu, että ennen niin mahdoton laji mulle vois olla ihan opittavissa!

Harmi, etten ens viikolla pääse näillä näkymin sinne.

Marraskuussa ja tammikuussa on ohjelmassa sitten myös salsaa, tosin ns kilpaversiota, mut kai siitä nyt jonkun tolkun saa ennen kuubaa!