Miks ihmisen pitää olla addiktoitunut kirjoihin??!! Tyhjentelen tässä kirjahyllyä, nopeaa touhua, mutta tuntuu tehottomalle: kahdessa rivissä kun on noita romskuja, niiden siirtäminen paikasta A paikkaan B on hankalaa puuhaa. Oon ny täyttäny melkein puolet mun laatikoista, ja vasta ehkä vajaa neljäsosa kirjoista on pakattuna.... Täytyy viedä noi jo pikkuautolla huomenissa, tyhjentää lodjut uuden kämpän lattialle vapauttaakseni lisää kuljetuskapasiteettia.

Toinen, mitä pelkään jo etukäteen : astiat. Kun vuosien mittaan itse, sisko, vanhemmat ja kaverit ovat täyttäneet mulle, perheettömälle immeiselle, KAHDENTOISTA hengen astiaston: isot lautaset, leipälautaset, syvät lautaset, pastalautaset, kahta kokoa kahvikuppeja, mukit, kulhoja x määrä, valkkari-, punkku-, kuohari-, viski-, konjakki-, kuumajuomalasit... juomalasit... ARGH!

Noi on suurin, mutta toisaalta helpoin ongelma. Sitten alkaa ns. helvetti: mitä tehdä niille pikku tilpehööreille, joita ei o tarvinnu muutamaan vuoteen? Heittääkö pois? Entä esim. opiskeluajan opinto-oppaille? Miksi niitä pitää enää muistona? Tai vanhat lehdet? Voi kertokaa!!