Enpä ole ehtinyt paljoa tansuihin, mutta vähän sentään...

Työreissun jälkeen olen lavalle ehtinyt kolme kertaa, joista ensin "vanhoilla" seuduilla. Aika paljon tuttuja oli, niin tanssittajia kuin naisiakin, joten välillä meni ihan juoruilun piikkiin, eli ei haitannut, vaikka ei ihan koko aikaa päässyt tanssimaan. Mutta laatu korvasi määrän :D

Toinen keikka oli uusissa ympyröissä, jonne saavuttiin vähän myöhässä, minä kun kävin ottamassa vähän rohkasua ensin baarin kautta. Ei kummempaa, vähän vanhan koulukaverin kanssa käytiin yksillä ja siinä meni sitten pari tuntia. Joka tapauksessa oli aika hiljaista tanssijoiden saralla koko paikassa, missä lie immeiset olleet. Ennen naistenh**iä pääsin parit hyvät tanssit, naistenhaulla olin yllättävän aktiivinen, mikä taisi sitten poikia parhaan loppuillan, mitä koskaan ko paikassa on ollut. Vasta viimesillä valsseilla päästiin livahtamaan pois. Eli ihan kivat tanssit.

Oikeastaan kolme ilahduttavaa tanssittajatapausta latinosävytteisen repertuaarin keskellä:
1. eräs jo viime kesänä tavattu tanssittaja, jonka kanssa olemme tavanneet vähän joka puolella pitkin talvea, haki useamman kerran. Olemme tanssineet silloin tällöin, pbari viikkoa sitten minulle selvisi, että hän kuuluu paikalliseen tanssiseuraan ja että luontuu muutkin kuin taivaalliset tangot. Ja samoin vissiin hänelle, kun nyt meni ilosesti sambat ja buggat.
2. eräs silloin tällöin lavalla nähty tapaus, mutta olen vain kerran tanssinut aikaisemmin, ja nyt pääsin tekemään kiitoshaun, osuen samballe. Mutta ilosesti tuo tuntui hakevan vielä rumballekin!
3. Uusi tuttavuus. Naistenh*in jälkeen hän haki tangolle, jotka sujui yllättävänkin luonnikkaasti. Ilmeisesti hänenkin mielestään, koska niinhän sitä pääsin parin pelin jälkeen uudelleen samoille käsivarsille hitaalle foksille!
Bonus: kiva oli myös viimeisen hitaan uusi herrasmies, joka nappasi yksinäisen tyttelin istumasta pelastaen seinähorsmakohtalon. Herra syöksähti hakemaan kyseenalaisesti, joten epäilin tuota herrasmiesmäisyyttä ja hetken punnitsin jopa pakkeja. Onneksi lähdin ennakkoluulottomasti (ei epämääräistä hienhajua, alkoholia tai muuta hajua!), sillä vienti oli todella miellyttävää ja pehmeää. Herra sitten kiitteli jälkeenpäin, että neitihän osaa tanssia yllättävän hyvin! Ei kuullemma me nuoret plikat voida osata tanssia....

Kolmas tanssireissu oli sitten eilen illalla paikassa, jossa taas tuttavia vähän joka puolelta. Vaikken ehtinyt kuin käväsemään, eli ei mitään ekalta vikoille valsseille :( , jälleen laatu korvasi määrän! Tanssia sai melkein joka pelin, ja mitä ihanuuksia! Ensin cha-chata, kunnon buggakieputusta, jive-bw-pyöritystä, salsahumppaa, flirttailevat fuskut, kosteat slovarit ja hurmiotilaan vieneet tangot! Ja varsinkin viimeset unelmaviejien kanssa, jotka aiheuttavat jo pelkällä haullaan ylimäärästä sydämentykytystä. Toivottavasti eivät pelästy estotonta painautumistani, sillä siinä vaan feromonit menevät yksiin...

Lisäksi kyllä on tullu kunnioitettua läsnäolollani muutamia tanssiseurojen tapahtumia, jotka tanssillisessa mielessä sujuivat vaihtelevissa merkeissä. Tosin ulkosalla tansut ja hyvä swing auringonpaisteessa piristää helposti mielen kuin mielen!