Kyllä tansseissa tosiaan on välillä niin raakaa... Se, miten naisena pääset tanssimaan miestenhaulla, on puhtaasti kiinni
a) tanssitaidosta
b) ulkonäöstä ja -ilmeestä
c) tanssitaidosta
d) tunnettuvuudesta
e) tanssitaidosta

Kun paikalla on paljon erittäin tanssitaitoisia, nuoria ja nättejä tai tunnetusti taitavia naisia, luonnollisesti ei meikulla ole mitään jakoa. Viimeiset tanssit ovat olleet hyvinkin osoituksia siitä. Kun vertaan samantyyppisiä tansseja, joissa miesvahvuus on ollut henkilöinä 80% samat, tanssittajani ovat olleet kuitenkin vain 20% samat. Toisissa tansseissa sain tanssia about koko ajan, toisissa istuin seinähorsmana puolet ajasta. Mikä erona?

Seinähorsmatansseissa oli siis 2/3 naisista hyvinkin nuorta ja/tai tanssitaitoista, jolloin miehillä oli oikein kivat markkinat, yksikään mies ei valitellut... Kokoiltatansseissa taas jakauma oli ehkä 1/3. Samat tutu miehet, joille en todellakaan kelvannut seinähorsmatansseissa, hakivat mieluusti sitten toisissa.

Siitä kai olen oppinutkin niin paljon elämänasennetta, lavojen kautta. Sama kuin euroviisuissakin - turha yrittää mennä erityisen kauniina ja taitavana paikalle, aina löytyy kauniimpi ja taitavempi naapurista; miten monta niitä kauniimpi ja taitavempia on paikalla, on ihan sattumaa. Okei, artistista ja ajankohdasta riippuen voi päätellä aika paljon.