Enää pari päivää lähtöön, sitten oikeastaan kohti tuntematonta. Ei mitään odotuksia, ei mielikuvaa, minkälaista kohteessa on. Paitsi että lämmintä :)

En ihan päässyt rantakuntoon, mutta ei kai sen väliä, eihän me rannalla ollakaan kuin marginaali ajasta. Silti parit bikinit laukkuun mukaan!

Kumma yrittää taas miettiä, mitä sitä tarvitsee mukaan. Ainakin ostoslistalla deskapyyhkeitä, proteiinipatukoita... argh, mitä muuta?!! Vinkkejä otetaan vastaan.

Samalla sitten pitäisi yrittää säätää alppireissunkin kulkupelejä, meitä kun on sinnekin lähdössä samoilla lennoilla mukava 10hengen porukka, nyt sitten vääntöä, että riittääkö 1 iso ja 2 pikkuautoa, 3 pikkuautoa, vai mitenkä. Varattuna on 3 isoa autoa, kun lähdettiin 13 hengen kapasiteetista suksien kera. Kyllä tää matkustaminen on rankkaa.

Mutta enempiä matkoja ei olekaan suunnitelmissa, ihan vielä ei ressiä meinaa pukata. Tai oikeastaan on, kriisimatka syksyllä, mutta tietenkin sitten se osuu samalle hetkelle ystävien hääjuhlan JA kiireisen työajan kanssa. Eli viikonloppu pitäis ehkä tehdä töitä anyway. Lisäksi haluais lähteä britteihin tapaamaan ystäviä tuossa keväällä pitkän viikonlopun verran. Hmm... ja ens talven lomareissukin pitäis jo alkaa suunnata jonnekin, oliskohan ny taas Aasian vuoro?!