Parin viikon loma taas ohi. Tulipahan käytyä Kuubassa, yritän rakentaa tarkempaa matkakertomusta, kunhan ehdin ja jaksan.

Joka tapauksessa matka oli aivan loistava, oli kaupunkia, chillailua, biitsiä, sukeltamista, salsaa, kavereiden kanssa oleskelua, rommia, sikareita, uusia tuttavuuksia... Mitä muuta nainen voisi matkalta kaivata!! Okei, ehkä hyvää ruokaa ja kunnon lomaromanssia.

Enpä aikasemmin ole oleskellut all inclusive -hotellissa, tuli ihan Dirty Dancing -mieleen! Tosin tanssina oli salsa, oltiin vaan 4 yötä, enkä päässyt työntekijöiden bileisiin, enkä varsinkaan ole yhtä söpö kuin Jennifer Grey, mutta paikallinen Patrick kylla loytyi. [huomautus tahan valiin, nappiksesta havis skandit!]. Emme sentaan keski-ikaistyneet, vaan meinattiin suoraan elakoitya. Niin helppoa elama siel oli. Onneks aurinko paistoi koko rantaosuuden ajan, olisi voinut hukka peria vesisateella.

Havannassa ja Santiagossa tuli sitten chillailtua kaupungissa, vahan ulkopuolellakin seka salsamestoissa. Tai hotellin kattoterassilla lukemassa, pelaamassa korttia, kirjottamassa kortteja juoden janoon cuba libreja...

Ehdottoman must-kokemus, tahtoo takaisin!