Launtai-iltana, sateen ropistellessa ikkunaan, hyvän ruuan jälkeen tyytyväisenä pötkähdin sohvalle masuni viereen peittoon kääriytyen lukemaan Belle de Jourin Puhelintytön salaiset seikkailut (Intimate Adventures of a London Call Girl), Käsittääkseni kyseessä on siis blogimerkinnöistä ensimmäiset puoli vuotta, mutta käsissäni oli valitettavasti suomennos - alkuperäiskielellä kirjan huumorista olisi ehkä saanut vähän enempi irti, kuten esim. matkaoppaasta Phaic Taniin.

Suomentajan tietoja en löytänyt kirjan alkusivuilta, sen sijaan alkuperäisen ja suomalaisen kustantajan, painopaikan sekä paperilaadun.

Joka tapauksessa kirja puhutteli. Se toi mieleen tarinan, jossa tyttö ja poika tapasivat vuosia sitten. Ei kuitenkaan seksielämän yhteneväisyydellä, sillä olen kirjan kuvauksiin verrattuna hyvin tylsä, ei S/M- fantasioita, saatikka kokemuksia, tahi A-pätevyyttä. En oikeastaan tiedä, miksi.

Päässä alkoi pyöriä tarina, kuten se on pyörinyt ties monettako kertaa. Mutta ensimmäisen kerran se on valmis siirtymään kirjalliseen muotoon.