Tyttö ja poika näkevät pari kolme kertaa viikossa, välillä tapaavat yhdessä pojan ystävien kanssa, useimmiten kaksin. He vuokraavat leffaa, käyvät pelaamassa, syömässä, juttelevat kaikesta, useimmiten kuitenkin katsovat illalla muiden puuhien jälkeen yhdessä teeveetä ja siirtyvät nukkumaan. Ja jokainen suudelma on ensisuudelman veroinen, saa tytöllä kihelmöimään...

Juhannukseen mennessä tyttö alkaa pelästyä - hui, miten tässä näin on käynyt?! Mitä tämä oikein on, tyttö näkee poikaa useammin kuin exäänsä avoliittonsa aikana. Tyttö alkaa pohtia, onko tämä vain laastarisuhde vai tositarkoitusta, vai mitä??! Tyttö myöntää pojalle olevansa peloissaan, kun ei tiedä, mitä tämä on. Poika vain pyytää, että tyttö kertoo, missä mennään kun sen tietää!

Kesä jatkuu lämpimissä merkeissä, mutta ilman ollessa kuumimmillaan tyttö tajuaa, kuinka nopeasti hän on kiintynyt ehkä liiankin paljon poikaan, eikä kyse ole kenestäkään muusta kuin heistä kahdesta. Tyttö alkaa myös käyttäytyä sen mukaan, ja poika alkaa viiletä.

Lopun alku.