Eli eilen olin monen viikon jälkeen pirteänä ja täynnä energiaa tanssimaan mennessä! Syyllistyin naistenhaussakin pikku juoksenteluun, mutta en myönnä rynnimistä!! Tanssittajakirjo oli enimmäkseen tuttua, pari harvemmin hakenutta, yhtään täysin uutta ei tainnut kohdille osua.

Tosin muutama kavaljeero sai ajatukseni menemään ihan toisille urille joko levottomilla jutuilla (siitä puhe mistä puute) taikka kääntämällä ajatukset tulevaan lomaan, jossa jo lötköttelin arskalasit silmillä, drinksulasi kädessä (nyt muuten jo kolme päivää juomatta ja olematta krapulassa), keltainen lomahuivi päässä auringonpaahteessa... Oli muuten tuo visio päässä vaikea humpata!

Yksi ihan lemppari oli paikalla, jonka kanssa pääsin neljät parit slovareita! Jännä miten joskus yhden illan aikana hänen kanssaan kaikki tanssit osuu nopeille, nyt taas hitaille/tangoille... Nopeat taas tällä kertaa ei osunu oikein kenenkään kanssa ns kohdille. Vaikka viejän taitotaso on ihan riittävä ellei erinomainen, näiden kanssa ei ajatukset mene ihan täysin samoja uria tuon nopean tanssin suhteen.

Alun kangertelun jälkeen ja loppuvaiheessa kahvion puolella ystävättären kanssa istuminen vähän hidasti loppusaldoa, samoin kuin tuhkimon leikkiminen (ihan en puoleks yöks ehtiny kotiin), joten vaikka tanssia sai, ei vieläkään jalkojaan kipeiksi. Milloinkohan seuraavan kerran sen pääsisin tekemään???!