Alkuvuoden ja oikeastaan loppuvuodenkin tanssit on jääny kyllä totaalisesti raportoimatta. Ehkä johtuen enempi tanssimisen vähyydestä, kuin laiskuudesta.

Tammikuussa tuli käytyä yhteensä 4 kertaa lavalla, kerran ravintolassa ja reeneissä yhteensä 4 kertaa. Salilla yhteensä 5 kertaa, työreissun yhteydessä, eli liikunta on kaiken kaikkiaan jääny ihan liian vähälle :(

Mutta siihen tanssiraporttiin. Loppiaisena oli vähän hätäinen tanssi-ilta, ehdin paikalle vasta puoli 10 ja poislähtö ajoissa. 4 tunnin aikana taisin ehkä puolet tanssia, tosin laatu korvasikin jälleen määrän :) Lempitanssittajista oli paikalla pari, muutama harvemmin käyvä, joten kaikenkaikkiaan ihan mukava.

Puolivälin tansseissa olinkin sitten työreissun yhteydessä naistentansseissa, jossa ei mitään mairittelevaa lopputulosta. Kun on hidas ja ujo ja nirso, niin eihän sitä ehdi tuntemattomia mieluisen oloisia miehiä hakemaan. Saldo taisi olla parin tunnin aikana 6 eri tanssittajaa, joista kaikki taisi hakea minuu, joista 3 osasi edes tanssia... Kotimatkalla lauantaina sitten lavavierailulle, paikalla taisi olla moni sen alueen tuttu, mutta musiikin yksipuolisuuden (valssia, humppaa, iskelmää, valssia, humppaa, valssia) tuli enempi istuskeltua ja juteltua.

Seuraava tanssikerta jälleen lavavierailu työmatkan keskellä. Musiikki oli loistavaa, kumpikin orkesteri osaa hommansa, paikalla huipputanssittajia, joista moni minun naistenhaulla aikasemmin kiusaama haki tapojensa vastaisesti. Näin ollen pääsin tanssimaan lajit laidasta laitaan oikein mukavasti!! Ja loppuhuipennus oli juuri ennen lähtöä taivaalliset tangot tällaisen "tapojensa rikkojan" kanssa!!

Viime viikonloppuna taas tanssipaikka määräytyi kummityttövierailun mukaan, orkesterit jälleen hyviä, toinen suorastaan lempiorkesterini. Tanssittajia oli paikalla paljon, mutta tuttuja ei kauhiastes ollut, en tiedä mistä johtui!! Tanssimaan pääsi kyllä kivasti, mm. edellisen viikonlopun "tapojensa rikkojan" kanssa. Kokonaissaldo taisi kuitenkin olla alle 20, joista omahakuja 6, kuitenkin olin paikalla 4,5h!  Mutta en niin aktiivisesti tyrkyllä ollutkaan, lempparin soittaessa mieluusti ihan katteli ja kuuntelikin vaan :)