Yökerhoon on saapunut polttariporukka, jossa tuttuja, tytön kaverin poikakaverikin. Yli kymmenen hengen porukka on haltioissaan, kun saavat kolme vähäpukeista blondia tanssitettavakseen. Tyttö tanssii vähän jokaisen kanssa, mutta useimmiten partneriksi osuu poika, jolla on vielä päiväiset teemavermeet päällä. Polttarisankari alkaa mainostaa kaveriaan, huipputyyppi jne, vaikka sillä onkin vähän hassut vaatteet päällä.

Tyttö on hyvin uhmakas, väsynyt ja piikittelee vähän kaikkia, jotka uskaltavat puhutella. Niin käy myös pojalle, joka on kiireesti riisunut naamiaisasunsa, paljastaen timmin yläkroppansa tiukan valkoisen t-paidan sisällä, sekä vaaleat, poikamaiset hiuksensa.

Yökerho sulkee ovensa ja tyttöseurue jatkaa polttariseurueen kanssa pojan pihalle vielä grillailemaan. Poika häipyy välillä kotiinsa käyttämään naispuolisia toiletissa. Tyttö juttelee humalaisten tuttujensa kanssa, mutta odottaa kuitenkin pojan paluuta ennenkuin lähtee kämpillensä nukkumaan. Hyvät käyttäytymissäännöt edellyttävät edes hei-hein sanomista.

Näin tyttö tekeekin ja hyvin lyhyen keskustelun jälkeen he sanovat toisilleen hyvät yöt, törmätään taas joskus, ja tyttö lähtee kävelemään omaa asuntoaan kohti. Nyt jo hymyillen, sillä ei poika nyt mikään mahdoton tapaus ollut. Harmi, ettei hän ole nyt valmis uuteen suhteeseen. Ehkä seuraavalla kerralla tapahtuu jotain, ja kohtalo ohjatkoon, tuleeko sitä seuraavaa kertaa, ja jos tulee, milloin.