Lauantaina oli tiedossa paritkin bileet. Ensin synttäribileet keskustassa ja sitten tupari-läksiäiset itäisessä kaupunginosassa. Ekoissa ei oikein bileet vielä olleet lähteneet käyntiin ennen kuin ehdin lähteä, mutta toisessa ne olivat jo hyvinkin meneillään. Jatkot Old Bricks:ssä ja taas loppuillasta oltiin allekirjoittanut ja pojat.

Mielenkiintoisia keskusteluja käytiin miehistä, naisista, seurustelevan oikeuksista flirttailla, miehen ja naisen ystävyydestä. Kivaa kuulla taas erilaisia lähestymistapoja asiaan.

Sunnuntaina sitten käväsin ostamassa salikortin, siihen kuuluu ohjelman laatiminen, kaiketi. tai ainakin mulle ny laaditaan sellanen, eikä siitä ny vielä mitään ole velotettu.

Illalla oli sitten tanssit. Vajaan 6 tunnin setti, ja hyvät oli! Tai oikeastaan sellanen ysipuolikas, ei ihan täydellinen, että olis menny kesän särkkäkokemuksen ohi, mutta lähelle. 19 eri tanssittajaa, yli 30 hakua ja itse aktivoiduin 12 kertaa. Lisätilastona voisin kertoa, että kolmen kanssa tanssin vain kerran,  9 kanssa kaksi, ja loppujen kanssa kolme kertaa. Tällä kerralla ei siis kenenkään kanssa silleen selvästi enemmän kuin muiden kanssa. Syynä varmaankin myös sellanen pointti, että mut vietiin kyllä 90%sti ennen kuin biisi ehti alkaa ja aika ensimmäisten joukoissa. Kivaa!!